Të tjerët

Blini Ketaminë në internet në Evropë, blini pilula ketamine, pluhur ketamine, shishe të lëngshme ketamine në Irlandë, Danimarkë, Poloni, Skoci, Uells dhe në të gjithë Evropën

Ketamina përdoret nga mjekët dhe veterinerët si anestezik. Ndonjëherë përdoret ilegalisht nga njerëzit për t'u ngritur. Ketamina mund të prodhojë psikodelik efekte, duke bërë që një person të shohë, dëgjojë, nuhasë, ndjejë ose shijojë gjëra që nuk janë në të vërtetë aty ose janë të ndryshme nga sa janë në realitet.

Kur shitet ilegalisht, ketamina zakonisht vjen si pluhur kristalor i bardhë. Mund të bëhet gjithashtu në tableta dhe pilula, ose të tretet në një lëng.

Një numër provash dhe studimesh klinike po ndërmerren aktualisht për të vlerësuar ketaminë si një trajtim për depresionin, indikacionet e hershme po tregojnë rezultate të mira.

Emra të tjerë të ketaminës

K, K speciale, ket, kitkat, super k, qetësues kuajsh ose trung kali për më tepër. Kjo substancë përftohet nga barnat që përmbajnë Ketaminë si një parim aktiv (Ketamine hydrochloride në tretësirë). Këto barna paraqiten në një zgjidhje acidi pa ngjyrë. Për administrim injektues në mënyrë intramuskulare ose intravenoze ose intravenoze, në shishe. Blini Ketaminë në internet në Evropë, blini pilula ketamine, pluhur ketamine, shishe me ketamine të lëngshme në Irlandë, Danimarkë, Poloni, Skoci, Uells dhe në të gjithë Evropën

Ato përmbajnë vetëm hidroklorur ketamine dhe tretës; metoda e marrjes së parimit aktiv në formë të ngurtë konsiston në tharjen e ngadaltë në një furrë në një temperaturë mesatare 90-100º C.

Në paraqitjen e tij të ngurtë në formë pluhuri, përdoret drejtpërdrejt si kokaina, në mënyrën e një linje për të gërhitës; Përthithja nga hunda kryhet nëpërmjet një tubi ose gypi të ngushtë dhe pak a shumë të gjatë, të punuar me dorë për këtë qëllim (zakonisht me një kartëmonedhë të bankës).

Prezantimi i tij i lëngshëm përdoret me shiringë, i injektuar, zakonisht në mënyrë intravenoze, shumë ngadalë. Ky prezantim përdoret vetëm për konsumatorët me varësi të shëndetshme ose që kanë gjeneruar tolerancë të lartë ndaj parimit aktiv.

Mund të përzihet me pluhur kokaine dhe të gërhihet gjithashtu. Blini Ketamine në internet pa skript

Efektet e kërkuara

Me këtë substancë, në doza të ulëta, ju merrni një ndjenjë qetësie, ëndërrimtare të ngjashme me gazin e të qeshurit. Përdoruesit raportojnë ndjesinë e notimit pak jashtë trupit të tyre. Mpirja në gjymtyrë është gjithashtu e zakonshme. Blini Ketamine në internet në Evropë, blini pilula Ketamine. Pluhur ketamine, shishe me ketamine të lëngshme në Irlandë, Danimarkë, Poloni, Skoci, Uells dhe në të gjithë Evropën

Doza më të larta prodhojnë një efekt halucinogjen që mund ta bëjë përdoruesin të ndihet shumë larg trupit të tij. Kjo përvojë quhet hyrja në një "vrimë K"; është krahasuar me një përvojë afër vdekjes. Me ndjesitë e ngritjes dhe shkëputjes nga trupi. Shumë përdorues e shohin përvojën të rëndësishme shpirtërisht, ndërsa të tjerë e kalojnë atë të frikësuar.

Kur një person është në një "vrimë K", është sfiduese për të lëvizur, ata qëndrojnë ulur ose shtrirë gjatë përvojës, është më e sigurta.

Mekanizmat e veprimit

Pas 10-20 minutash konsumim, në varësi të dozave, fillojnë të shfaqen efektet e tij, me kohë të ndryshme për secilën prej tyre.

E para është ndjesia e disociimit, duke u shfaqur një gjendje pavetëdije dhe më vonë amnezi shumë intensive e shoqëruar me mungesë/imperceptim të dhimbjes (analgjezi). Blini Ketaminë në internet në Evropë, blini pilula ketamine, pluhur ketamine, shishe me ketamine të lëngshme në Irlandë, Danimarkë, Poloni, Skoci, Uells dhe në të gjithë Evropën

Kohëzgjatja totale e efekteve të konsumit do të ishte rreth dy orë.

 Efektet anësore të Ketaminës

Ajo prodhon halucinacione, kthime të prapambetura, ndryshim të vëmendjes dhe kujtesës.

Gjithashtu, bradikardia, hipertensioni, aritmitë, depresioni i lehtë i frymëmarrjes, laringospazma, stridori tek fëmijët dhe reaksionet dystonike për më tepër.

, mund të shkaktojë rritje të presionit intrakranial dhe intraokular, konvulsione, insuficiencë kardiorespiratore, polineuropati, trizmus dhe hipertoni muskulare pas një mbidoze. Blini Ketaminë në internet në Evropë, blini pilula ketamine, pluhur ketamine, shishe me ketamine të lëngshme në Irlandë, Danimarkë, Poloni, Skoci, Uells dhe në të gjithë Evropën

Po shfaqen krejt 4 përfundimet

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip
krye