Други

Купете кетамин онлајн во Европа, купете апчиња кетамин, кетамин во прав, ампули со течен кетамин во Ирска, Данска, Полска, Шкотска, Велс и низ цела Европа

Кетаминот го користат лекарите и ветеринарите како анестетик. Понекогаш се користи нелегално од луѓето за да се издигнат. Кетаминот може да произведе психоделичен ефекти, предизвикувајќи лицето да гледа, слушне, мириса, почувствува или вкуси работи што навистина не се таму или се различни од она што се во реалноста.

Кога се продава нелегално, кетаминот обично доаѓа како бел кристален прав. Може да се направи и во таблети и апчиња или да се раствори во течност.

Во моментов се преземаат голем број клинички испитувања и студии за да се оцени кетаминот како третман за депресија, а раните индикации покажуваат добри резултати.

Други имиња на кетамин

Специјални К, К, кет, киткат, супер к, средство за смирување на коњи или коњска трупка дополнително. Оваа супстанца се добива од лекови кои содржат кетамин како активен принцип (Кетамин хидрохлорид во раствор). Овие лекови се претставени во безбоен раствор на киселина. За инјектирање интрамускулно или интравенозно или интравенозно, во ампули. Купете кетамин онлајн во Европа, купете апчиња кетамин, кетамин во прав, ампули со течен кетамин во Ирска, Данска, Полска, Шкотска, Велс и низ цела Европа

Тие содржат само кетамин хидрохлорид и растворувач; начинот на добивање на активниот принцип во цврста форма се состои од бавно сушење во рерна на средна температура од 90-100º C.

Во својата цврста презентација во форма на прав, се користи директно како кокаин, на начин на линија за шмркање; носната апсорпција се врши преку тесна и повеќе или помалку долга цевка или туба, рачно изработени за оваа намена (обично со банкнота на банката).

Неговата течна презентација се користи со шприц, се инјектира, обично интравенски, многу бавно. Оваа презентација се користи само кај потрошувачи со здрава зависност или кои создале висока толеранција на активниот принцип.

Може да се меша со кокаин во прав и исто така да се шмрка. Купете кетамин онлајн без скрипта

Посакувани ефекти

Со оваа супстанца, во мали дози, добивате мирно, сонливо чувство слично на гасот за смеење. Корисниците го пријавуваат чувството дека малку лебди надвор од нивните тела. Вкочанетост во екстремитетите е исто така честа појава. Купете кетамин онлајн Европа, купете апчиња кетамин. Кетамин во прав, ампули со течен кетамин во Ирска, Данска, Полска, Шкотска, Велс и низ цела Европа

Поголемите дози произведуваат халуциноген ефект што може да направи корисникот да се чувствува многу далеку од своето тело. Ова искуство се нарекува влегување во „К дупка“; тоа е споредено со искуство блиску до смрт. Со сензации на подигање и откачување од телото. Многу корисници сметаат дека искуството е духовно значајно, додека други поминуваат низ него исплашени.

Кога некое лице е во „К дупка“, предизвик е да се движи, тие остануваат седнати или лежени за време на искуството, тоа е најбезбедно.

Механизми на дејствување

По 10-20 минути консумирање, во зависност од дозите, почнуваат да се појавуваат неговите ефекти, со различно време за секоја од нив.

Првата е сензација на дисоцијација, појавување на состојба на несвесност и подоцна многу интензивна амнезија придружена со отсуство/неперцепција на болка (аналгезија). Купете кетамин онлајн во Европа, купете апчиња кетамин, кетамин во прав, ампули со течен кетамин во Ирска, Данска, Полска, Шкотска, Велс и низ цела Европа

Вкупното времетраење на ефектите од потрошувачката би било околу два часа.

 Кетамин Несакани ефекти

Произведува халуцинации, ретроспективи, промена на вниманието и меморијата.

Исто така, брадикардија, хипертензија, аритмии, блага респираторна депресија, ларингоспазам, стридор кај деца и дистонични реакции дополнително.

, може да предизвика зголемен интракранијален и интраокуларен притисок, напади, кардиореспираторна инсуфициенција, полиневропатија, тризмус и мускулна хипертонија по предозирање. Купете кетамин онлајн во Европа, купете апчиња кетамин, кетамин во прав, ампули со течен кетамин во Ирска, Данска, Полска, Шкотска, Велс и низ цела Европа

Се прикажуваат сите 4 резултати

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик
врв