5 MeO DMT

Купете 5-MeO-DMT Европа, нарачајте 5 MeO DMT vape касети и пенкала во Холандија, ОК, Ирска, Италија, Шведска, Норвешка, Белгија, Финска, Данска

5-МдO-DMT е кратенка за 5-метокси-Н,Н-диметилтриптамин. Оваа истражувачка хемикалија спаѓа во триптамин класа. 5-МдO-DMT е познат по своите психоделични својства. За прв пат е синтетизиран во 1936 година, така што постои подолго време. Оваа супстанца се наоѓа во многу растителни видови. 5-MeO-DMT всушност бил користен од шаманите за религиозни и мистични цели илјадници години понатаму. Тоа е затоа што се вели дека произведува мистични искуства. Истражувачите кои експериментираат со 5-MeO-DMT најчесто пријавуваат лабораторија. Наоди кои вклучуваат физичка еуфорија, тактилно подобрување, промени во гравитацијата, лебдат, менување на бојата. Еколошки орбизам, катарза, подобрување на емоциите, поврзаност на мислата, искривување на времето и халуцинации дополнително. Користете соодветни лабораториски безбедносни процедури со оваа хемикалија бидејќи е доста силна. Купете 5-MeO-DMT Европа, нарачајте 5 MeO DMT vape касети и пенкала во Холандија, ОК, Ирска, Италија, Шведска, Норвешка, Белгија, Финска, Данска

Честопати имаме различни форми на оваа хемикалија на залиха, затоа не заборавајте да ја изберете вистинската кога купувате!

Каде да се купи 5-MeO-DMT во Европа?

5-MeO-DMT може да се купи овде на страницата Chemical Planet. Нудиме врвен квалитет 5-MeO-DMT обично во форма на прав. Меѓутоа, ако сакате друг формулар, тогаш можеби го имаме на располагање, затоа ве молиме слободно пратете ни порака за да дознаете дали го имаме на залиха. Нашиот 5-MeO-DMT не е наменет за исхрана на луѓе или животни. Тој е чисто дизајниран за истражувачки цели. Мора да имате најмалку 18 години за да го купите кај нас. Купете 5-MeO-DMT Европа, нарачајте 5 MeO DMT vape касети и пенкала во Холандија, ОК, Ирска, Италија, Шведска, Норвешка, Белгија, Финска, Данска

Се прикажуваат сите 4 резултати

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик
врв