4 AcO DMT

Купете 4-AcO-DMT Европа, нарачајте 4-Acetoxy-DMT онлајн Холандија, Ирска, ОК, Шкотска, Велс, Остров Офман, Полска, 4-Acetoxy-N,N-диметилтриптамин Белгија

За почеток, се продаваат 4 aco dmt и купуваат 4 aco dmt – O-Acetylpsilocin е полусинтетичка психоактивна дрога (исто така позната како псилацетин, 4-ацетокси-DMT или 4-AcO DMT) предложена од Дејвид Николс. Потоа, за фармаколошки истражување, тоа би било потенцијално корисна алтернатива на псилоцибин. Но, тогаш се очекува и тие да бидат пролек за псилоцин.

4 aco dmt се продава Европа

Ова се јавува како бел или беж прав со кристален изглед, без специфична адхезија (понекогаш темна). Некои производители го продаваат овој прашок во форма на капсули, поретко во ампули. Најзастапени во денешно време се синтетичките / полусинтетичките триптамини, додека употребата на овие супстанции е сè уште ограничена. Купете 4-AcO-DMT Европа, нарачајте 4-Acetoxy-DMT онлајн Холандија, Ирска, ОК, Шкотска, Велс, Остров Офман, Полска, 4-Acetoxy-N,N-диметилтриптамин Белгија

Нарачајте 4 aco dmt Холандија

Широко се користи како сол фумарат кој содржи, во просек, 1 mg чист 4-AcO-DMT на 1,24 mg прашок (4-AcO-DMT фумарат). Или, ако се работи за хидрохлоридна сол, во просек ќе содржи 1 mg чиста сол на секои 1,15 mg прашок. Разликата можеби е едноставно маргинална, но вреди да се научи.

  • (според Erowid) Орална доза (приближна)
  • Праг на ефект: 5-10 mg
  • Ниско: од 10 до 20 mg
  • Често: од 20 до 30 mg
  • Сигурен: 30-50 + mg

Ефекти од 4 aco dmt за продажба преку Интернет во Ирска

Изненадувачки, ефектите на молекулата се слични на оние на магичните печурки, како што е родот psilocybe. Токму за ова, поговорката е описна. Во зависност од дозата и пациентот, просечната должина на патувањето е околу 3 до 6 часа.

Посакувани ефекти _ најдобро место за купување 4 aco dmt UK

Како и кај псилоцинот, релативната токсичност на 4-AcO-DMT и, поконкретно, невролошки, е fortiori ниска: речиси и да нема невротоксичност. Сепак, ова се само претерувања, а факт е дека не се спроведени суштински научни истражувања на оваа тема. Физичките ризици, вклучувајќи повраќање, губење на свеста и напади, се особено очигледни, но тие се прилично ретки. Никој не умрел од земањето, колку што знаеме, ниту е веројатно дека е физички опасно за повеќето поединци. Бремени или доилки или оние ранливи до напади секако треба да се спречат, како и кај другите психоделици. Во основа, срцеви напади, проблеми со крвниот притисок или проблеми со менталното здравје, како што е интензивна анксиозност. Ако само да згрешат на страната на претпазливост, со оглед на недостатокот на клинички испитувања. Купете 4-AcO-DMT Европа, нарачајте 4-Acetoxy-DMT онлајн Холандија, Ирска, ОК, Шкотска, Велс, Остров Офман, Полска, 4-Acetoxy-N,N-диметилтриптамин Белгија

Се продава 4 aco dmt – 4 aco dmt купи Велс – 4 aco dmt Шкотска

Покрај тоа, купете 4 aco dmt онлајн од Trippy Chems. Најдобар добавувач на психоделици во САД. Ние ефикасно доставуваме висококвалитетни хемиски тестови на трговците на големо и потрошувачите. Нашата испорака и дистрибуција се 100% практични и бесплатни. Ние сме среќни да понудиме купи 4 aco dmt Австралија онлајн нашата најдобра можна алтернатива во мали и поголеми количини. Ние испраќаме 4 aco dmt за продажба преку Интернет и дистрибуираме DMT низ светот повеќе од 5 години за да се погрижиме сепак да останеме безбедни и експлицитно снабдени со 100%.

За нарачки на големо, носиме попуст од 10-15 проценти и може да се разликуваме со вашата нарачка. 4 ACO DMT лек за продажба И на крај, 4 aco dmt се продаваат и сите наши стапки се високи! Цените се одлични! Сметаме дека нашата услуга за клиенти е неспоредлива и гарантираме дека сите нарачки во рок од 48 часа ќе бидат испорачани. Сепак, ние вообичаено ги испраќаме сите нарачки по потврдата на вашата фактура. Обезбедуваме брза и ефикасна испорака низ целиот свет. Купете 4-AcO-DMT Европа, нарачајте 4-Acetoxy-DMT онлајн Холандија, Ирска, ОК, Шкотска, Велс, Остров Офман, Полска, 4-Acetoxy-N,N-диметилтриптамин Белгија

Прикажан е еден резултат

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик
врв